Informații generale​

Păstrarea confidențialității este baza pe care construim relația de încredere cu comunitățile pe care le dezvoltăm. În peste 10 ani de activitate în care au fost implicate comunități totalizând peste 400 mii persoane în 15 țări, nu am avut nicio plângere legată de tratarea incorectă a datelor personale.

Date personale precum numele dumneavoastră, adresa de email sau numărul de telefon vor fi folosite doar intern și numai în scopul realizării de chestionare. Niciun fel de dată personală nu ajunge către clienții noștri sau către terțe persoane sau firme. Răspunsurile din chestionare sunt depersonalizate și ulterior prelucrate statistic.

Securitatea datelor

Daedalus Medical a luat toate măsurile ca informațiile furnizate de membrii săi să fie păstrate pe un server sigur. Datele sunt stocate pe un server parolat. Doar persoanele autorizate au acces la aceste informații. Accesul la aceste informații este limitat doar la câțiva angajați ai companiei Daedalus New Media Research.

De ce vă cerem informațiile personale?

Pentru a deveni membru în comunitatea noastră, vi se cere să completați un mic formular. Prin acesta noi colectăm informațiile personale împreună cu alte informații relevante pentru sondajele ulterioare. Vă cerem adresa de email pentru a vă trimite invitații de participare la sondaje. Informațiile pe care vi le cerem, precum nume, sex, data nașterii, profesia etc, ne ajută să alegem sondajele la care să fiți invitat.

Am fost informat că am dreptul să mă opun prelucrării datelor personale care mă privesc și să solicit ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, mă pot adresa cu o cerere online la adresa de email survey@daedalusmedical.ro cu textul REFUZ PRELUCRARE DATE. De asemenea, îmi este recunoscut dreptul de a mă adresa justiției.

Participare voluntară

Participarea la studii este voluntară. Statutul de membru în comunitatea Daedalus Medical se bazează pe acordul dumneavoastră direct. Sunteți liber ca în orice moment să vă retrageți, să cereți ștergerea informațiilor total sau parțial.

Devenind membru în comunitatea Daedalus Medical, acceptați să primiți invitații pe email pentru a participa la sondajele noastre.

Retragerea din comunitate

Dacă doriți să vă retrageți din comunitatea Daedalus Medical, puteți trimite un email la: survey@daedalusmedical.ro cu subiectul “DEZABONARE”.

Vă rugăm să așteptați 5 zile lucrătoare pentru ca informațiile dumneavoastră să fie șterse complet din baza noastră de date.

Mențiuni legale

Este posibil să trebuiască să prezentăm informații personale atunci când legea o impune. 

Copyright

Acest site este proprietatea Daedalus New Media Research.

Toate studiile la care participați sunt proprietatea Daedalus New Media Research sau a clienților săi, persoane fizice sau juridice.

Este valabil pentru toate textele, imaginile, graficele, filmele, etc. Trasformarea, duplicarea, traducerea, salvarea sau publicarea materialelor din site sau din sondajele online este interzisă prin legea dreptului de autor. Încălcarea acestei legei se pedepsește conform legilor în vigoare ale statului român.