Daedalus Medical este comunitatea în care medicii și farmaciștii au un cuvânt de spus, unde pot să dea feedbackul necesar pentru a pune bazele unui sistem medical performant.

Părerea dumneavoastră este apreciată la adevărata ei valoare. Prin noi vocea dumneavoastră este auzită de cei care au urechi să asculte și dorință să acționeze. Pentru aceasta sunteți recompensat cu sume între 50 LEI (pentru chestionare foarte scurte de 2-5 minute) și 400 LEI (pentru chestionare mai complexe și/sau mai lungi). 

Membrii comunității noastre sunt medici și farmaciști care pot și vor să schimbe lucrurile în jurul lor pentru a genera progres, a crește calitatea actului medical și a îmbunătăți calitatea vieții atât pentru ei cât și pentru cei din jurul lor.

Daedalus Medical realizează doar sondaje de opinie. Nu suntem implicați în activități de promovare, publicitate sau marketing direct. Toate eforturile noastre constau în obținerea de informații statistice asupra subiectelor investigate, cu scopul ca vocea dumneavoastră să ajungă la cei care pot îmbunătăți cu adevărat lucrurile.

Daedalus Medical aparține firmei Daedalus New Media Research, care este este membru ESOMAR din 2012. Înființată în 2009, Daedalus a creat comunități în majoritatea țărilor din Europa Centrală și de Est, precum România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croația, Serbia, Bulgaria și Grecia.

Daedalus New Media Research este operator de date cu caracter personal, având numărul: 12502.

Misiune

Daedalus Medical își propune să stabilească o legătură onestă, bazată pe respect și încredere reciprocă, între comunitatea medicală și industria farmaceutică sau factorii de decizie din sistemul medical.

Viziune

Viziunea noastră este aceea de a deține cea mai mare comunitate online de medici și farmaciști din România cu ajutorul cărora sistemul medical să poată fi dezvoltat și calitatea vieții să se îmbunătățească.

Valori

Integritate

Spirit de echipă

Loialitate

Performanță