Odată înscriși în comunitatea noastră, veți primi chestionare legate de specialitatea dumneavoastră. Chestionarele pot varia ca lungime și sunt recompensate cu sume între 50 LEI (pentru chestionare foarte scurte de 2-5 minute) și 400 LEI (pentru chestionare mai complexe și/sau mai lungi).​

În plus față de recompensa pentru completarea chestionarelor, donăm 3% din valoarea studiilor pe care le facem cu dumneavoastră către proiecte care au legătură cu îmbunătățirea sistemului medical sau creșterea calității actului medical. La fiecare chestionar pe care îl completați, puteți alege ONG-ul, cauza sau proiectul către care doriți să îndreptăm această donație. La intervale regulate de timp vă vom informa asupra acestor donații – sumele donate și proiectele susținute.

Suntem foarte conștienți de cât de prețios este timpul dumneavoastră, de aceea nu vă vom bombarda cu chestionare. De asemenea, facem tot posibilul să vă facem viața cât mai ușoară, să puteți completa chestionarele trimise în timpii morți sau atunci când vă este la îndemână.

Completarea chestionarelor este anonimă, iar confidențialitatea datelor este respectată cu mare atenție – astfel încât doar date depersonalizate ajung către clienții noștri. Datele sunt prelucrate statistic și analizate ulterior pentru a înțelege mai bine nevoile dumneavoastră.